Australsk Finker – deres pleje og Hold

Australske finker er bemærkelsesværdige små fugle. Navnet er en bred betegnelse, og er dette navn, fordi der er mange forskellige typer af finker, der passer ind i denne kategori. Nogle er de Zebra Finch, Painted Finch, Lady Gouldian og der er en bred vifte af mere, der passer ind i kategorien.
Af alle de fugle, der betragtes som en del af den australske familie Zebra Finch gør det bedste kæledyr. For dem familier eller enkeltpersoner at ligesom fugle og ønsker et kæledyr dette er den mest hårdføre og let at beholde. De gør kræver et par ting men intet af enhver store værk.
Zebra Finch som allerede omtalt er en del af australske finker klassificering. De synger og vil gøre godt i en lille til medium fuglebur. De har brug for en velafbalanceret kost og holdes varm og ud af udkast.
Når du vælger en stuefugle disse søde finker er de nemmeste at holde. Når man vælger rigtige fødevarer for deres kost er det vigtigt at huske at holde det velafbalanceret med frø, greens og protein. En af de bedste fødevarer at give dem er mosede hårdkogte æg.
Når jeg forsøger at indføre den australske Finch til nye fødevarer, er det bedst at gøre det, mens de er unge. Ældre fugle har en tendens til vige tilbage fra noget nyt og vil blive sværere at overbevise, at den nye fødevareforsyningen er godt for dem. Hvis en opdrætter har en ældre fugl, der vil spise en række fødevarer mange gange denne fugl vil blive brugt som en træner. Når det er fodringstid opdrætteren vil sætte de ældre fugl i med de unge og de vil se træneren spise de fødevarer. Det er vigtigt at tilbyde greens til din australske finker at bevare et godt helbred.
Sammen med mad til kost er frisk vand. Australske finker skal have frisk vand til rådighed på alle tidspunkter. Fordi de er små er det meget let for dem at blive dehydreret og meget svært at rehydrere dem. Hvis dette sker, og en lille australsk Finch skal hydreret det vil tage ved hjælp af en ekspert eller dyr læge (EUD). Mange gange fuglene dør på grund af ikke at have adgang til frisk vand.
Avl finker er ikke så svært, som mange ville tænke. Så længe der er et par, og de får sammen tingene plejer at gå godt. Det er meget vigtigt at vide, at når australske finker are molting de er under stress. Dette er ikke et godt tidspunkt at introducere noget nyt. Når man taler om noget nyt, mens molting dette gælder også for at indføre en ny mage.
Når en australsk Finch ejer beslutter de ønsker begynde ynglende disse dejlige fugle der er virkelig ingen ændring i kosten nødvendig. Hvis de er på en velholdt og sund kost, de vil have alt, hvad de har brug for. Mange nye opdrættere er under det indtryk, at mere mad er nødvendig. Hvis dine finker er godt passet for der er ikke noget andet, som du overhovedet kan tilføje, medmindre du ønsker at introducere noget nyt.
Når man opdrætter australske finker eller Zebrafinker er det bedst at holde dem ude for stærkt trafikerede områder. Disse fugle har tendens til at lide deres privatliv, samtidig med at kende deres kammerater og begynde avlen processen.
Kevin er en ivrig fugl entusiast, der og har skabt en fri ressource på Finch pleje på PetFinchCaredtcm. Tilmeld dig en 10-del mini-kursus og lære om Finch sundhed, bure til finker, opdræt finker, forskellige typer af finker, og meget mere. Besøg i dag og nyd gladere, sundere finker.
Relaterede Artikler – finker, fugle, kæledyr, dyr, Finch pleje, Finch sundhed, Finch oplysninger, PET finker, race finker,

Leave a Reply